Siirry sisältöön

Etelä­- ja Pohjois-Savon, Etelä­- ja Pohjois-Karjalan,
Kymenlaakson ja Jyväskylän alueella

Isover-puhallusvillalla huippuluokan eristeet

isover_logo

Isover Insulsafe -puhallusvilla on kierrätyslasista valmistettu, kotimainen palamaton materiaali

Isover Insulsafe on kotimainen puhallusvilla, joka valmistetaan Hyvinkään ja Forssan tehtailla. Se on 85-prosenttisesti kierrätyslasista valmistettu eriste, joka omaa hyvän lämmöneristyskyvyn ja on parasta paloturvallisuusluokkaa. Siksi tuote onkin luokiteltu palamattomaksi materiaaliksi soveltuen erinomaisesti paitsi vastaavaa paloturvallisuutta edellyttäviin kohteisiin myös tavalliseen omakotitaloon.

Epäorgaanisena materiaalina Isover-puhallusvilla ei tarjoa homeelle otollista kasvualustaa, eikä homeen- ja palonestoon ole tarvinnut käyttää ylimääräisiä kemikaaleja. Tuotteeseen on lisätty pieni määrä pölynsidontaöljyä, joka tekee siitä lähes pölyämättömän ja miellyttävän käsitellä niin puhallusvillan asentajalle kuin satunnaisesti yläpohjassa tarkastuskäyntejä tekevälle talon omistajalle.

Lisäksi villan painuma ajan saatossa on markkinoiden pienimpiä. Oikein asennettuna urakoitsijan toimesta painuma on alle 1 %.

Isover-puhallusvillan asennus onnistuu tällä toimialueella

Toimimme Etelä-Savon, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Jyväskylän alueilla seuraavissa kaupungeissa: Kouvola, Hamina, Mikkeli, Kotka, Pyhtää, Imatra, Lappeenranta, Savonlinna, Kangasniemi, Jyväskylä, Luumäki, Laukaa, Mäntyharju, Joutsa,  Toivakka, Kuopio ja Joensuu.

Säästä lämmityskuluissa ja lisää asumismukavuuttasi!

Vieritä ylös