Siirry sisältöön

Etelä­- ja Pohjois-Savon, Etelä­- ja Pohjois-Karjalan,
Kymenlaakson ja Jyväskylän alueella

Selluvilla - hiilineutraali lämmöneriste

Selluvillaa on asennettu suomalaisiin koteihin jo vuosikymmeniä.

Selluvilla on lajitellusta keräyspaperista energiatehokkaasti kuiduttamalla valmistettu palo-, kosteus- ja hometurvallinen, hiilineutraali lämmöneriste tämän päivän rakentamiseen.

Selluvillalla on kyky tasata kosteutta eli sillä on kyky imeä ja luovuttaa kosteutta. Tämän ominaisuuden selluvillaa on jo pitkään kutsuttu hengittäväksi eristeeksi. Hyvän lämmönjohtavuuden takia selluvillalla on erinomaiset lämmöneristeominaisuudet.

Selluvilla soveltuu käytettäväksi niin uudis- kuin saneerauskohteiden ylä- ja välipohjien sekä seinien eristykseen.  Selluvillaa voidaan asentaa niin kuivana kuin liimaruiskuasennustekniikalla. Liimaruiskuasennustekniikka on loistava menetelmä esimerkiksi seinäeristämisessä jossa eristettävä paksuus vaihtelee.  Tekniikkaa voidaan käyttää myös vapaan tilan puhalluksissa jolloin tuotteen painuma ajan saatossa pienenee.

Asennamme puhallustekniikalla selluvillaa laajalla alueella

Palvelemme sinua Etelä-Savon, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Jyväskylän alueilla seuraavissa kaupungeissa: Kouvola, Hamina, Mikkeli, Kotka, Pyhtää, Imatra, Lappeenranta, Savonlinna, Kangasniemi, Jyväskylä, Luumäki, Laukaa, Mäntyharju, Joutsa, Toivakka, Kuopio ja Joensuu.

Säästä lämmityskuluissa ja lisää asumismukavuuttasi!

Vieritä ylös