Siirry sisältöön

Etelä­- ja Pohjois-Savon, Etelä­- ja Pohjois-Karjalan, Kymenlaakson ja Jyväskylän alueella

ROCKWOOLin puhallusvilla - laadukas kivivillaeriste

ROCKWOOL_logox300

ROCKWOOLin laadukas puhalluskivivilla

ROCKWOOLin puhalluskivivilla valmistetaan luonnon yhdestä runsaimmista resursseista – vulkaanisesta kivestä. Merkittävimpiä kivivillan vahvuuksia ovat erinomaiset eristys- ja palosuojausominaisuudet sekä veden- ja kosteudenkestävyys. ROCKWOOLin puhalluskivivilla soveltuu uudis- ja saneerausrakentamiskohteisiin. Kaikki ROCKWOOLin tuotteet ovat lisäksi suljetussa kierrossa täysin kierrätettäviä.

ROCKWOOLin puhallusvillalla on erinomaiset ominaisuudet

Yksi ROCKWOOLin puhalluskivivillan suurimmista eduista on sen erinomainen lämmöneristyskyky. Se auttaa säilyttämään sisätilojen lämpötilan vakiona ja vähentämään lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia. Puhalluskivivillalla on myös erinomaiset ääneneristysominaisuudet sekä veden- ja kosteudenkestävyys. Lisäksi ROCKWOOLin puhalluskivivillalla on erinomainen palonkestävyys, mikä lisää rakennusten turvallisuutta.

Ympäristöystävällisyys on erityisen tärkeä tekijä ROCKWOOLin puhalluskivivillan suosiossa. Se on valmistettu luonnonkivestä sekä kierrätetyistä raaka-aineista, ja tuotantoprosessissa keskitytään käyttämään uusiutuvia energialähteitä. ROCKWOOLin puhalluskivivilla on myös täysin kierrätettävää, mikä edistää kestävää rakentamista ja vähentää jätemääriä.

Kaiken kaikkiaan ROCKWOOLin puhalluskivivilla tarjoaa tehokkaan, kestävän ja ympäristöystävällisemmän eristysratkaisun rakentamiseen ja sen ominaisuuksien ansiosta rakenteista tulee kestäviä ja pitkäikäisiä. ROCKWOOLin puhalluskivivillan monipuolisuus ja suorituskyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin rakennusprojekteihisi.

ROCKWOOLin puhallusvilla-asennukset sinun alueellasi

Kaakon Laatueristys Oy on puhallusvilla-asentaja, joka toimii Etelä-Savon, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Jyväskylän alueilla. Toiminta-alueemme kattaa seuraavat kaupungit: Kouvola, Hamina, Mikkeli, Kotka, Pyhtää, Imatra, Lappeenranta, Savonlinna, Kangasniemi, Jyväskylä, Luumäki, Laukaa, Mäntyharju, Joutsa, Toivakka, Kuopio ja Joensuu.

Säästä lämmityskuluissa ja lisää asumismukavuuttasi!

Vieritä ylös