Siirry sisältöön

Etelä­- ja Pohjois-Savon, Etelä­- ja Pohjois-Karjalan, Kymenlaakson ja Jyväskylän alueella

Laadukkaat Paroc-puhallusvillatyöt

paroc_uusilogo

Paroc-puhallusvilla valmistetaan kivestä

Paroc-puhallusvillaeriste on tehty kivestä, omaa hyvän lämmöneristyskyvyn ja on parasta paloturvallisuusluokkaa, koska se on luokiteltu palamattomaksi materiaaliksi. Kivivillaeriste lisää siis myös paloturvallisuutta ja sopii kaikkein vaativimpiinkin paloturvallisuutta vaativiin kohteisiin. Puhallusvilla tehdään murskatuista levyvillakaistaleista, jotka syntyvät muun kivivillatuotannon yhteydessä. Puhallusvilla on siis myös uusiotuote ja ympäristöystävällinen valinta. 

Parocin puhallusvillaeriste takaa laadun

Puhalluskivivilla ei ime itseensä kosteutta, vaan antaa kosteuden hengittyä ulos rakenteesta. Se ei sisällä haitallisia palontorjunta- tai lahoamisenestoaineita. Puhalluskivivilla pitää ryhtinsä, ei painu eikä latistu kosteuden vaikutuksesta. Puhallusvillalla saa saumattoman eristyskerroksen. Se on helppo ja nopea asentaa. Puhallusvilla säilyttää lämmöneristyskykynsä koko rakennuksen käyttöiän ajan. Puhalluskivivilla on palamaton ja turvallinen eristysratkaisu, jota voidaan käyttää uudiskohteissa tai lisätä vanhoihin rakennuksiin. Se on erinomainen lisäeriste sekä nykyisten eristemateriaalien että vanhojen puru-, sammal-, ym. orgaanisten eristeiden päälle. Tällöin vanhat eristeet jäävät lämpimämpään tilaan ja mahdollinen kosteus pääsee kuivumaan uuden eristeen läpi. Samalla saadaan paloturvallinen peitto palavien eristeiden päälle.

Puhallusvillaeristys maksaa itsensä nopeasti takaisin lämmityskulujen säästönä. Laske tästä, miten lisäeristys vaikuttaa rakennuksen energiankulutukseen.

Puhallusvilla-asennukset sinun alueellasi

Kaakon Laatueristys Oy on Parocin valtuuttama puhallusvilla-asentaja, joka toimii Etelä-Savon, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Jyväskylän alueilla. Toiminta-alueemme kattaa seuraavat kaupungit: Kouvola, Hamina, Mikkeli, Kotka, Pyhtää, Imatra, Lappeenranta, Savonlinna, Kangasniemi, Jyväskylä, Luumäki, Laukaa, Mäntyharju, Joutsa, Toivakka, Kuopio ja Joensuu.

Säästä lämmityskuluissa ja lisää asumismukavuuttasi!

Vieritä ylös