Siirry sisältöön

Etelä­- ja Pohjois-Savon, Etelä­- ja Pohjois-Karjalan,
Kymenlaakson ja Jyväskylän alueella

Ylä- ja välipohjien eristys

PAROC logo

Eristämme kaiken kokoiset kohteet
aina autotalleista sairaaloihin

Yläpohja muodostaa rakennuksen suurimman yhtenäisen pinnan ja kaikesta talon ulkovaipan kautta karkaavasta lämmöstä suurin osa pyrkii ulos juuri katon läpi. Hyvin eristetty yläpohja tuo talon omistajalle selviä säästöjä lämmityskuluihin.

Puhalluseristäminen soveltuu kaikenlaisille rakennetyypeille – vaakasuorille, vinoille sekä jyrkille rakenteille. Ennen eristystyön tilaamista on varmistettava, että höyrysulkumuovi on tiivistetty ja tuulenohjaimet asennettuna, sekä kaikki tarvittavat asennustyöt eristettävässä tilassa iv-putkien ja sähkötöiden osalta on tehty. Meiltä saat VTT-sertifikaattien mukaisen puhallusvillaeristyksen sekä halutessasi tuulenohjainten asennukset ja muut lisätyöt. Puhallusvillalla voidaan parantaa merkittävästi yläpohjan rakenteen lämmöneristyskykyä ja ääneneristävyyttä. Vedontunne vähenee, mikä saa kodin tuntumaan lämpimämmältä. Hyvin eristetyssä kodissa tarkenet ilman villasukkia.

Välipohjien äänieristykset

Välipohjat toteutetaan monesti puurakenteisena. Puhallusvilla välipohjassa toimii hyvänä äänieristeenä ja se on helppo ja nopea asentaa.

Säästä lämmityskuluissa ja lisää asumismukavuuttasi!

Ammattitaitoista ja kotimaista työvoimaa

Puhallusvilla-asennuksissa ja muissa palveluissamme meille on tärkeää taata hyvä laatu.  Vuosien kokemuksella pystymme takaamaan ensiluokkaisen tarkkuuden ja huolellisuuden. Asentajillamme on voimassaoleva VTT:n myöntämä henkilösertifikaatti puhalluseristeiden asennukseen.

Teemme puhallusvilla-asennukset ja lisätyöt asiakkaan toiveet huomioiden. Toimialueemme on laaja ja viihdymmekin tien päällä suurimman osan vuodesta.

Vastaamme mielellämme puhallusvillaeristämiseen liittyviin kysymyksiin ja tarvittaessa neuvomme rakenteen toteuttamisessa. Palveluumme kuuluvat ilmaiset työmaakäynnit ja eristykset suunnittelemme tarpeidesi mukaan.

Vieritä ylös